Monday, November 15, 2010

mabuk...

masok hari nie dah seminggu aku kena alahan..perot mual,loya asyik nak muntah jek..makan cikit pun nak muntah tapi x muntah pun...kesian  ngn bby aku nie.nasib baik doktor ade bagi asid folic..time2 macam nie xtahu la nak makan pe??masalahnyer tekak nie xde rase nak makan pe2 tau..

semalam pas makan nasi trus minom air sjuk then zupp air sjuk 2 kua balik dari tekak aku skali ngn nasi yang aku makan tadi..peh rase nak menjerit panggil name syg..da la time 2 syg g lawan futsal kat tangkak..kalau syg ade boleh tolong urutkan belakang aku biler aku muntah huhu pasnie confirm x berani minom air sjuk lagi..hbs 2 nak minom air pe??minom air susu anmum la lagi nak tanye pe la..

nie kat tempat kerja pun rase loya gak tekak nie..banyak kali masok bilik air tapi x muntah gak ish...rase nak half day jek hari nie tapi kat ofis takde orang jage pulak..Ya Allah Ya Tuhan ku...Kau hilang kan lah rase loya2 nie secepat mungkin Ya Allah....

1 comment:

  1. pesan ckit kat husband ko jgn slalu tinggal wife pregnant

    ReplyDelete